Zorgeloos wonen in een particuliere zorgvilla

Bij Holland Zorggroep kunt u terecht voor 24-uurs zorg en dagbesteding. Onze locaties zijn gelegen aan de rand van het bos, vlakbij het dorpscentrum, nabij groen of landelijk.

Al onze locaties worden gekenmerkt door kleinschaligheid en huiselijkheid. U loopt bij ons een huis binnen en geen instelling. Uw huis is uw thuis. Met de kleinschaligheid, de huiselijkheid en de familiare sfeer proberen wij uw thuis te benaderen, een plek te creƫren waar u veilig en onbezorgd het laatste deel van uw leven kunt voortzetten.

Bij Holland Zorggroep woont u in een veilige omgeving, in een verzorgd en eigen appartement. U bent ervan verzekerd dat zorg altijd in de buurt is .De sfeer en inrichting van uw woning bepaalt u helemaal zelf. Desgewenst geniet u van het gezelschap van uw medebewoners in de gemeenschappelijke woonkamer, waar ook activiteiten worden georganiseerd. Of u kiest voor de rust van uw eigen appartement waarin het u aan niets ontbreekt. Drie maal per dag verzorgen wij de maaltijd, dagelijks vers bereid in onze zorgvilla door onze medewerkers. De inkopen worden gedaan bij de lokale slager, groenteboer en bakker. Naast de zorg die u vanuit uw indicatie nodig heeft kunt gebruik maken van aanvullende services. Denk hierbij aan begeleiding van ziekenhuisbezoeken, een kapper of pedicure aan huis.

Op de locaties is het ook mogelijk om samen te wonen met uw partner. Ondanks een uiteenlopende zorgbehoefte, kunt u samen oud worden.

Laatste nieuws

01 november

Welkom bij Holland Zorggroep, ook in tijden van Corona

De overheid heeft 18 december 2021 aanvullende maatregelen bekendgemaakt. Deze maatregelen passen wij vanzelfsprekend ook in onze woonhuizen toe.

Lees meer
Welkom bij Holland Zorggroep, ook in tijden van Corona
28 april

Nieuwe locatie van Holland Zorggroep

Met de nieuwe locatie in Braamt kunnen wij nog meer ouderen de zorg bieden, die ze nodig hebben. De bewoners van de zorgvilla in Braamt kunnen ook gebruik (blijven) maken van de dagbesteding in Halle.

Lees meer
Nieuwe locatie van Holland Zorggroep
07 april

Uitbreiding van Zorgvilla Nieuw Boschoord

Holland Zorggroep wil voor zo veel mogelijk ouderen kleinschalig en huiselijk wonen mogelijk maken, als het thuis niet meer gaat. Daarom zijn wij voornemens om binnenkort verder uit te breiden.

Lees meer
Uitbreiding van Zorgvilla Nieuw Boschoord

Wij bellen u graag terug

Als u gebeld wilt worden, vul dan het contactformulier in. U kunt ook direct contact opnemen. Klikt u dan op de blauwe contactbutton.

  • Holland Zorggroep
  • Bosrand 1
  • 6741 DL, LUNTEREN

    Contactformulier

    * verplichte velden