Woonzorgcentrum Edelweiss te Doorn

Woonzorgcentrum Edelweiss is een karakteristieke zorgvilla. De villa ligt midden in het bosrijke natuurgebied van de Utrechtse Heuvelrug en op loopafstand van het gezellige dorpscentrum. Wij bieden 24-uurs zorg aan ca. 13 ouderen met psychogeriatrische of somatische beperking. Door de huiselijke sfeer en het kleinschalige karakter voelt u zich hier veilig en thuis. Ons kleine en goed opgeleide team van medewerkers verleent dagelijks warme zorg. Door onze kleinschaligheid is er veel tijd en aandacht voor bewoners. Bewoners worden écht gekend en maatwerk is vanzelfsprekend.

12 appartementen
Gemeenschappelijke huiskamer
Koetshuis

Eigen telefoon, internet en televisie

Grote, natuurlijke voor- en achtertuin

Omgeving, ligging en bereikbaarheid

De zorgvilla ligt centraal in Midden-Nederland. De snelweg A12 is nabij gelegen. Via het openbaar vervoer is onze zorglocatie eveneens goed bereikbaar. Op loopafstand vindt u het winkelcentrum en de bossen.

Liefdevolle medewerkers

De missie van Holland Zorggroep is het startpunt voor het leveren van de zorg aan de bewoner. De bewoner mag zijn wie hij of zij is. Afgeleid vanuit deze missie zijn de kernwaarden:

 • Huiselijk
 • Oprecht
 • Liefdevolle deskundigheid
 • Geluk

Wij werken met een hoger aantal deskundige medewerkers. Zij hebben echt de tijd voor u en maken het verschil. Elke dag weer. Ze verdiepen zich in u, uw behoeften en uw geschiedenis. Ook uw familie kennen ze goed. Uw familie en naasten zijn ook zeer welkom in de zorgvilla. Kortom, onze medewerkers bouwen een oprechte relatie op met u en uw naasten. Ze weten wie u bent, waar uw behoefte ligt en waar bij zij kunnen bijdragen aan uw geluk. Ons team wordt ondersteund door een specialist ouderengeneeskunde, voedingsdeskundigen en psycholoog. Fysiotherapie wordt eveneens aan huis gegeven.

Uw appartement

Bij Woonzorgcentrum Edelweiss respecteren wij uw privacy. U woont niet op onze werkplek, maar wij werken in uw huis. U mag uw appartement inrichten zoals u wilt. Vanzelfsprekend bent u altijd welkom in de gezamenlijke woonkamer met nabijgelegen keuken. Daar vindt u altijd een plek waar u zich prettig voelt. Buiten hebben we een fijne tuin met diverse terrassen waar er altijd ruimte is om even te genieten van de planten, bloemen of van de rust. Alleen of met uw naasten.

Toekomst van Woonzorgcentrum Edelweiss

Op dit moment zijn er vergaande plannen voor de vergroting van drie appartementen op de benedenverdieping van de zorgvilla. Deze drie appartementen worden naast dat ze groter worden, voorzien van eigen sanitair, zodat u altijd uw privacy op ieder moment van de dag   heeft. De gemeente heeft positief gereageerd op het principeverzoek om de appartementen te vergroten. De verwachting is dat medio 2024 gestart kan worden met de verbouwing.

Betaalbaar ontzorgd

Wanneer u overweegt te kiezen voor wonen met zorg – voor uzelf, uw ouders of voor anderen voor wiens welzijn u verantwoordelijk bent – dan vormen de kosten natuurlijk een belangrijke afweging. Bij de Holland Zorggroep wordt de zorg vergoed vanuit de WLZ. Lees verder

Rondleiding en informatie

De medewerkers vertellen u graag hoe wij de zorg in de praktijk organiseren.

Wilt u meer informatie ontvangen, of een rondleiding, neem contact met ons op.

Woonzorgcentrum Edelweiss

Kortenburglaan 4

3941HR Doorn

0343 412534

Maak een afspraak

Woonzorgcentrum Edelweiss te Doorn

Wij bellen u graag terug

Als u gebeld wilt worden, vul dan het contactformulier in. U kunt ook direct contact opnemen. Klikt u dan op de blauwe contactbutton.

 • Holland Zorggroep
 • Bosrand 1
 • 6741 DL, LUNTEREN

  Contactformulier

  * verplichte velden