Zorgeloos wonen in een particuliere zorgvilla

Bij Holland Zorggroep kunt u terecht voor 24-uurs zorg en dagbesteding. Onze locaties zijn gelegen aan de rand van het bos, vlakbij het dorpscentrum, nabij groen of landelijk.

Al onze locaties worden gekenmerkt door kleinschaligheid en huiselijkheid. U loopt bij ons een huis binnen en geen instelling. Uw huis is uw thuis. Met de kleinschaligheid, de huiselijkheid en de familiare sfeer proberen wij uw thuis te benaderen, een plek te creëren waar u veilig en onbezorgd het laatste deel van uw leven kunt voortzetten.

Bij Holland Zorggroep woont u in een veilige omgeving, in een verzorgd en eigen appartement. U bent ervan verzekerd dat zorg altijd in de buurt is .De sfeer en inrichting van uw woning bepaalt u helemaal zelf. Desgewenst geniet u van het gezelschap van uw medebewoners in de gemeenschappelijke woonkamer, waar ook activiteiten worden georganiseerd. Of u kiest voor de rust van uw eigen appartement waarin het u aan niets ontbreekt. Drie maal per dag verzorgen wij de maaltijd, dagelijks vers bereid in onze zorgvilla door onze medewerkers. De inkopen worden gedaan bij de lokale slager, groenteboer en bakker. Naast de zorg die u vanuit uw indicatie nodig heeft kunt gebruik maken van aanvullende services. Denk hierbij aan begeleiding van ziekenhuisbezoeken, een kapper of pedicure aan huis.

Op de locaties is het ook mogelijk om samen te wonen met uw partner. Ondanks een uiteenlopende zorgbehoefte, kunt u samen oud worden.

Wij bellen u graag terug

Als u gebeld wilt worden, vul dan het contactformulier in. U kunt ook direct contact opnemen. Klikt u dan op de blauwe contactbutton.

  • Holland Zorggroep
  • Bosrand 1
  • 6741 DL, LUNTEREN

    Contactformulier

    * verplichte velden