Holland Zorggroep biedt, op verschillende locaties in Nederland, een warm thuis met liefdevolle 24-uurs zorg als zelfstandig wonen niet meer gaat. Wat Holland Zorggroep onderscheid van andere zorgaanbieders is de werkelijke kleinschaligheid en het oprecht kennen van de bewoner. Dit ervoor zorgt dat onze bewoner zijn leven kan leiden dat zij gewend zijn.

Deskundige en liefdevolle medewerkers ondersteunen ouderen met geheugenproblematiek als met een somatische of gecombineerde zorgvraag.

Onze missie

Holland zorggroep wil zorg bieden waar ouderen een keuze hebben. Dit komt tot uiting in onze missie:

In ons huis mag iedere bewoner zijn wie hij of zij is. Met zijn eigen unieke geschiedenis en eigen behoeften. Eigen regie van de bewoner zien wij als vanzelfsprekend, als onderdeel van onze deskundigheid.”

Deze bijzondere maar eigenlijk zo vanzelfsprekende missie kan alleen waargemaakt worden als de bewoner ook oprecht gekend wordt. Dit kan alleen door tijd en aandacht. Dankzij een hogere personele bezetting en de kleinschaligheid van onze zorgvilla’s, heeft ons team van vaste medewerkers ook daadwerkelijk de tijd om aan een persoonlijke relatie te bouwen zodat de bewoner zich echt thuis kan voelen.

Ook partner, familie en vrienden zijn hierin heel belangrijk en meer dan welkom in onze zorgvilla’s om samen met de bewoner “echt thuis” te zijn.  Op de locaties is het ook mogelijk om samen te wonen met uw partner. Ondanks een uiteenlopende zorgbehoefte, kunt u samen oud worden.

Naast zorg en wonen is er natuurlijk ook aandacht voor de hobby’s en persoonlijke interesses van onze bewoners. Samen met onze professionele activiteitenbegeleiders wordt er een individueel maatwerkplan opgezet voor een zinvolle en aangename invulling van de dag. Wij kijk graag naar de mogelijkheden en wat er allemaal nog wel kan.

Visie

De visie is nauw verbonden met de missie. Het geeft aan waar Holland Zorggroep voor staat en hoe we dat bereiken:

Wij kennen de bewoner, wij weten waar de behoefte van onze bewoner ligt. Door het hebben van tijd en aandacht voor onze bewoner en voor de persoonlijke en deskundige ontwikkeling van onze medewerkers, zorgen wij voor een thuis die aansluit bij de bewoner.

Onze kernwaarden

Als een verlengstuk van onze missie en visie hebben we kernwaarden ontwikkeld. De onderscheidende waarden in onze benadering zijn: huiselijk, oprecht, liefdevolle deskundigheid en geluk. Vanuit deze waarden dragen wij bij aan wat onze bewoner nodig heeft.

Vind een Holland Zorggroep huis bij u in de buurt

Het Holland Zorggroep backoffice team

Centraal vanuit het land zorgen de directie en de backoffice, zijnde het kenniscentrum van Holland Zorggroep, voor de basis die het mogelijk maakt dat onze bewoners fijn kunnen wonen in de diverse huizen. Zij ondersteunen de (zorg)medewerkers op de locaties zodat zij zich kunnen focussen op de zorg en het welzijn van de bewoners. Iedere medewerker heeft tenslotte zijn/haar eigen expertise. Vanzelfsprekend bevinden de directie en de medewerkers van de backoffice zich regelmatig op de locaties.

Over ons

Ons backoffice team

Anita

Anita van der Poel

Algemeen directeur

Eigenaar van de Holland Zorggroep sinds 1 januari 2018. Vanaf 2010 als extern financieel adviseur betrokken bij de Holland Zorggroep. In de loop van de jaren is zij “haar hart verloren” aan de ouderenzorg. Zij legt de lat hoog, met haar ouders als graadmeter, om de kwaliteit van de zorg te blijven verbeteren. Anita is algemeen directeur en met name verantwoordelijk voor strategie, financiën, uitbreiding, marketing & sales.

LinkedIn
Michelle

Michelle Kroesen

Directeur zorg

Michelle is al sinds 2010 werkzaam bij de Holland Zorggroep. Als HBO verpleegkundige heeft zij diverse rollen bekleed in de loop van de jaren. Als verpleegkundige, als locatiemanager van de diverse locaties en als kwaliteitsfunctionaris. Zij is sinds jaar en dag de sparringpartner en rechter hand van de huidige en voormalige directie, zowel op inhoud van de zorg als met betrekking tot de strategie en uitbreiding.

Vraagteken

Vacant

Kwaliteitsfunctionaris

Wij zijn op zoek naar een nieuwe kwaliteitsfunctionaris. Bekijk hier de details van onze vacature.

Joke

Joke Ligterink

Commercieel medewerker Oost

Joke werkt al vanaf het ontstaan van Holland Zorggroep bij de Holland Zorggroep. Zij heeft dagbesteding de Zonnewijzer mede opgericht. Door haar gepassioneerde inzet en ondernemende geest is de dagbesteding uitgegroeid tot wat het nu is: een plek waar mensen elkaar vinden met een fijne zinvolle invulling van de dag. Ook voor de mantelzorgers is zij altijd een steun en toeverlaat geweest. Als commercieel medewerker Oost blijft zij betrokken om de Zonnewijzer verder te laten groeien, maar ook voor nieuwe woon-zorg initiatieven op te zetten in de Achterhoek de provincie Gelderland

Maureen

Maureen van Schie

Teamcoach

Vanaf 2022 is Maureen is werkzaam bij de Holland Zorggroep. Zij is onze nieuwste teamlid om als sparringpartner de zelfsturende teams te coachen. Zij gelooft voor de volle 100% in de kracht van zelfsturende teams. Ze heeft ik een passie voor het goed optimaal laten (samen)werken van een team, ieder in zijn of haar kracht zetten en een bijdrage leveren aan het feit dat ieder met plezier naar zijn of haar werk komt, zich serieus genomen voelt en gezien wordt. In combinatie met haar enthousiasme en opgedane ervaring is zij een waardevolle aanvulling op het team.

Wij bellen u graag terug

Als u gebeld wilt worden, vul dan het contactformulier in. U kunt ook direct contact opnemen. Klikt u dan op de blauwe contactbutton.

  • Holland Zorggroep
  • Bosrand 1
  • 6741 DL, LUNTEREN

    Contactformulier

    * verplichte velden