Zorgvilla Viken te Bilthoven

Zorgvilla Viken is een rustieke villa gelegen in het centrum van Bilthoven. De naam Viken is Zweeds en betekent inham of vrij vertaald Veilige Haven. Een naam die past bij onze dienstverlening.

Ons team van verpleegkundigen en verzorgenden leveren 24 uur per dag zorg aan ouderen met psychogeriatrische of somatische beperking. Door de huiselijke sfeer en het kleinschalige karakter voelt u zich hier veilig en thuis. Bij zorgvilla Viken wonen 11 tot 13 bewoners. 

9 appartementen in de hoofdvilla
2 zorgwoningen voor echtparen gelegen in de achtertuin
Gemeenschappelijke huiskamer
Eigen telefoon, internet en televisie
Eigen sanitair
  Diverse appartementen met balkon met uitzicht over de tuin of eigen terras op begane grond

Omgeving, ligging en bereikbaarheid.

De villa ligt centraal in Midden-Nederland tussen Utrecht en Amersfoort. Het Utrecht Medisch Centrum en de snelwegen A12 en A27 zijn zeer nabij gelegen. Onze villa ligt op loopafstand van een NS-treinstation en het (gedeeltelijk overdekte) winkelcentrum van Bilthoven. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook het bos is dichtbij gelegen. 

Liefdevolle medewerkers

De missie van Holland Zorggroep is het startpunt voor het leveren van de zorg aan de bewoner. De bewoner mag zijn wie hij of zij is. Afgeleid vanuit deze missie zijn de kernwaarden:

 • Huiselijk
 • Oprecht
 • Liefdevolle deskundigheid
 • Geluk

Wij werken met een hoger aantal deskundige medewerkers. Zij hebben echt de tijd voor u en maken het verschil. Elke dag weer. Ze verdiepen zich in u, uw behoeften en uw geschiedenis. Ook uw familie kennen ze goed. Uw familie en naasten zijn ook zeer welkom in de zorgvilla. Kortom, onze medewerkers bouwen een oprechte relatie op met u en uw naasten. Ze weten wie u bent, waar uw behoefte ligt en waar bij zij kunnen bijdragen aan uw geluk. . Ons team wordt ondersteund door een specialist ouderengeneeskunde, voedingsdeskundigen en psycholoog. Fysiotherapie wordt eveneens aan huis gegeven. 

Uw appartement of zorgwoning

Bij Zorgvilla Viken respecteren wij uw privacy. U woont niet op onze werkplek, maar wij werken in uw huis. U mag uw appartement inrichten zoals u wilt. Vanzelfsprekend bent u altijd welkom in de gezamenlijke woonkamer met open keuken. Daar vindt u altijd een plek waar u zich prettig voelt. Buiten hebben we een fijne belevingstuin waar er altijd ruimte is om even te genieten van de planten, diverse terrassen of kippen. Alleen of met uw naasten.  

Betaalbaar ontzorgd

Wanneer u overweegt te kiezen voor wonen met zorg – voor uzelf, uw ouders of voor anderen voor wiens welzijn u verantwoordelijk bent – dan vormen de kosten natuurlijk een belangrijke afweging. Bij de Holland Zorggroep wordt de zorg vergoed vanuit de WLZ. Lees verder 

Rondleiding en informatie

De medewerkers vertellen u graag hoe wij de zorg in de praktijk organiseren. Wilt u meer informatie ontvangen, of een rondleiding, neem contact met ons op.

Zorgvilla Viken
Soestdijkseweg Zuid 261
3721AE Bilthoven
030 – 225 21 11

Maak een afspraak

Zorgvilla Viken te Bilthoven

Wij bellen u graag terug

Als u gebeld wilt worden, vul dan het contactformulier in. U kunt ook direct contact opnemen. Klikt u dan op de blauwe contactbutton.

 • Holland Zorggroep
 • Bosrand 1
 • 6741 DL, LUNTEREN

  Contactformulier

  * verplichte velden