Zorgvilla Nieuw Boschoord te Lunteren

Zorgvilla Nieuw Boschoord is een kleinschalige zorgvilla gelegen in het centrum van Lunteren en aan de rand van het bos. Deze zorgvilla kenmerkt zich door het familiare karakter en het dorpsgevoel “ons kent ons”. 

Ons team van verpleegkundigen en verzorgenden leveren 24 uur per dag zorg aan ouderen met psychogeriatrische of somatische beperking. Door de huiselijke sfeer en het kleinschalige karakter voelt u zich hier veilig en thuis. Bij zorgvilla Nieuw Boschoord wonen 15 tot 17 bewoners. 

13 éénpersoons appartementen
2 appartementen voor echtparen
Gemeenschappelijke huiskamer
Eigen telefoon, internet en televisie

Omgeving, ligging en bereikbaarheid

Landelijk gezien ligt de villa tussen Arnhem en Amersfoort op de prachtige Veluwe. Gemakkelijk bereikbaar vanaf de invalswegen A12, A30 en A1. Onze villa ligt op loopafstand van een NS-treinstation en het winkelcentrum van Lunteren. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Deskundige en liefdevolle medewerkers

De missie van Holland Zorggroep is het startpunt voor het leveren van de zorg aan de bewoner. De bewoner mag zijn wie hij of zij is. Afgeleid vanuit deze missie zijn de kernwaarden:

 • Huiselijk
 • Oprecht
 • Liefdevolle deskundigheid
 • Geluk

Wij werken met een hoger aantal deskundige medewerkers. Zij hebben echt de tijd voor u en maken het verschil. Elke dag weer. Ze verdiepen zich in u, uw behoeften en uw geschiedenis. Ook uw familie kennen ze goed. Uw familie en naasten zijn ook zeer welkom in de zorgvilla. Kortom, onze medewerkers bouwen een oprechte relatie op met u en uw naasten. Ze weten wie u bent, waar uw behoefte ligt en waar bij zij kunnen bijdragen aan uw geluk. Ons team wordt ondersteund door een specialist ouderengeneeskunde, voedingsdeskundigen en psycholoog. Fysiotherapie wordt eveneens aan huis gegeven. 

Uw appartement of zorgwoning

Bij Zorgvilla Nieuw Boschoord respecteren wij uw privacy. U woont niet op onze werkplek, maar wij werken in uw huis. U mag uw appartement inrichten zoals u wilt. Vanzelfsprekend bent u altijd welkom in de gezamenlijke woonkamer. Daar vindt u altijd een plek waar u zich prettig voelt. Buiten hebben we een fijn terras in de zon of schaduw met uitzicht op het bos. De maaltijden worden in onze professionele keuken door onze eigen medewerkers dagelijks vers voor u bereid. U kunt deelnemen aan de gezamenlijke maaltijd of als u dat wenst, kunt u ook op uw eigen appartement eten.

Het is mogelijk om een appartement te huren voor permanent verblijf. Daarnaast beschikken wij over een logeerkamer voor tijdelijk verblijf.  Deze kamer kunt u gebruiken om een periode aan te sterken of te revalideren na een ziekenhuisopname.

Toekomst van Zorgvilla Nieuw Boschoord

Op dit moment zijn er vergaande plannen voor de uitbreiding van Zorgvilla Nieuw Boschoord op het naastgelegen kavel aan de Bosrand 1. De gemeente heeft positief gereageerd op ons principeverzoek om onze locatie uit te mogen breiden met zowel een aantal zorgappartementen als een externe dagbesteding. Momenteel worden er diverse onderzoeken uitgevoerd, alvorens de bouw kan aanvangen. Bekijk hier de plannen.

Het nieuwe gebouw zal uit 4 lagen bestaand. In de kelder (voorzien van veel daglicht en rechtstreekse toegang tot de tuin) zal externe dagbesteding opgezet gaan worden. De dagbesteding zal ook toegankelijk worden voor onze bewoners. Op de begane grond zal een ruime, huiselijke woonkamer met keuken gerealiseerd gaan worden. Eveneens met rechtstreekse toegang tot de nieuw aan te leggen tuin. Op 1e en 2e verdieping zullen er 6 a 7 appartementen gerealiseerd worden, met eigen sanitair, zowel éénpersoonsappartementen als appartementen voor echtparen. Lees hier meer over de uitbreiding van onze zorgvilla.

Betaalbaar ontzorgd

Wanneer u overweegt te kiezen voor wonen met zorg – voor uzelf, uw ouders of voor anderen voor wiens welzijn u verantwoordelijk bent – dan vormen de kosten natuurlijk een belangrijke afweging. Bij de Holland Zorggroep wordt de zorg vergoed vanuit de WLZ. Lees verder

Rondleiding en informatie

De medewerkers vertellen u graag hoe wij de zorg in de praktijk organiseren. Wilt u meer informatie ontvangen, of een rondleiding, neem contact met ons op.

Zorgvilla Nieuw Boschoord

Bosrand 1

6741DL Lunteren

0318 – 237112

Maak een afspraak

Zorgvilla Nieuw Boschoord te Lunteren

Wij bellen u graag terug

Als u gebeld wilt worden, vul dan het contactformulier in. U kunt ook direct contact opnemen. Klikt u dan op de blauwe contactbutton.

 • Holland Zorggroep
 • Bosrand 1
 • 6741 DL, LUNTEREN

  Contactformulier

  * verplichte velden